Kontakti

Për më shumë informacion në lidhje me punën tonë, aktivitetet dhe mundësitë për të marrë pjesë në Programin Y, ju lutemi na telefononi ose shkruani email.

Për më shumë lidhur me atë se kush do t’i bëjë të gjitha këto, na thirni ose thjesht shkruani një email shkruani një email partnerëve tanë ose CARE International Balkans:

Zyra Qendrore e CARE International Balkans në Sarajevë
Hasana Kaimije 11, 71000 Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë
Tel: +387 33 536 790
Fax: +387 33 536 791

Zyrat e degëve në:

Banjallukë Aleja Svetog Save 7a/17, 78000
Saša Petković, Menaxher i Projektit, [email protected]
Miroslav Blagojević, Zyrtar i Projektit, [email protected]

Belgrade: Kneza Višeslava 88, 11030
Marina Starčević Cviko, Menaxhere e Projektit, [email protected]
Emilija Milenković, Menaxhere e Projektit, [email protected]

Prishtinë Rruga “Gazmend Zajmi”, nr. 21, 10000 Prishtinë, Kosovë
Blinera Leci, Koordinatore e Projektit, [email protected]

Zhvilluar nga:

Mbeshtetur nga:

Vizitoni YMI:

Partnerët tanë:

PROGRAM Y CARE International, Balkans
care-balkan.org
info@program-y.org
© 2024 CARE International, Balkans — All rights preserved.